Enkele berichten die ik de laatste tijd heb ontvangen

Berichten bereiken nog nauwelijks de mensen op Facebook

▪︎ Ik zie soms je berichten niet, en de dag kan voorbijgaan zonder dat ik ze zien, ik weet niet waarom.
▪︎ Gaat het goed met je? Ik vraag dit omdat ik je berichten mis.
▪︎ Ik zie je berichten de laatste tijd niet meer.
▪︎ Ik hoop dat je weer gaat schrijven, want ik mis de dagelijkse berichten
▪︎ Ik zie je berichten niet meer, ik weet niet waarom.
▪︎ Waarom stopte je met het plaatsen van je overdenkingen?
▪︎ Ik heb je berichten de laatste tijd niet meer gezien
▪︎ Ben je gestopt met het plaatsen van je berichten?
▪︎ Ik wil je berichten ook weer zien.

Dit zijn slechts enkele van de vele berichten die ik de laatste tijd heb ontvangen.

Ik schrijf nog steeds dagelijks, maar het is duidelijk dat Facebook de berichten niet laat zien aan iedereen die mij volgt of mijn pagina’s leuk vind.

Ik heb de indruk dat slechts ongeveer 10% van de mensen die mij volgen af ​​en toe mijn berichten ziet. Van de mensen die mijn Engelse pagina leuk vinden, kan ongeveer 3% er soms een paar zien, en van de mensen die mijn Nederlandse pagina leuk vinden minder dan 1%.
Dus ik weet dat ik tegenwoordig op Facebook schrijf voor slechts een handvol mensen.

Afgelopen jaar
▪︎ Ik had een groep van meer dan 4.000 leden, maar Facebook heeft dat verwijderd, een paar keer heb ik de groep opnieuw opgebouwd. Ze werden verwijderd toen ze meer dan 2000, meer dan 1500 en de laatste keer iets meer dan 300 leden bereikten
▪︎ Ik had 4 accounts met elk 5.000 vrienden, 3 accounts van hen werden verwijderd en het eerste account bestaat nog steeds, maar alle vrienden zijn verwijderd en nu is het niet meer mogelijk om weer een vriend met mij te worden. Het is alleen mogelijk om mij op dat account te volgen. Omdat ik nu geen vrienden heb, zie ik in mijn tijdlijn alleen de advertenties en mijn eigen berichten die ik de afgelopen 12 uur heb gepost.
▪︎ Ik had verschillende pagina’s met duizenden mensen die ze leuk vonden. Al die pagina’s zijn verwijderd.
▪︎ Ik kopieerde mijn berichten naar talloze grote groepen, maar Facebook blokkeerde me voor alle groepen, en nu mag ik al meer dan een half jaar geen lid worden van een groep of pagina’s liken.

In het 3e kwartaal van vorig jaar bereikte ik 10.999.982 (bijna 11 miljoen) mensen, en dat was het moment waarop Facebook me begon te blokkeren, en accounts, groepen en pagina’s begon te verwijderen.
Dus sindsdien kon ik die miljoenen niet meer bereiken.

Maar ik ging verder met de dagelijkse berichten, die nu alleen worden gelezen door een handjevol mensen die mijn account hebben gevolgd of de nieuwe pagina’s die ik op Facebook heb gemaakt, leuk vonden.

Ik weet dat de meeste van mijn berichten nooit door iemand op Facebook worden gezien, omdat Facebook je ervan weerhoudt ze te zien. Dus heb ik de indruk dat Facebook het Evangelie niet op hun platform wil.

Mijn berichten zijn te vinden op mijn eigen website en zolang Facebook ze niet op mijn pagina’s verwijdert.

ENGELS
Twitter: @SchoemakerHarry
Website: https://devotionals.harryschoemaker.nl
Facebook: https://www.facebook.com/worldwide.ekklesia/
En op mijn tijdlijn op Facebook

NEDERLANDS
Twitter: Twitter: @SchoemakerHarry
Website: https://overdenkingen.harryschoemaker.nl
Facebook: https://www.facebook.com/wereldwijde.ekklesia/
En op mijn tijdlijn op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *